Termeni de Utilizare

/Termeni de Utilizare
Termeni de Utilizare2019-03-05T06:34:57+00:00

Termeni si conditii de folosinta

Continutul acestui website este detinut si controlat de ALVOGEN. Continutul acestui website este, pe cat posibil, exact si complet.

ALVOGEN nu poate fi trasa la raspundere pentru nicio dauna si/sau prejudiciu direct/a si/sau indirect/a, material/a si/sau moral/a, alte prejudicii si/sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la, oportunitati pierdute, pierderi de profit sau alte pierderi) de nicio natura, reclamate de orice vizitator, utilizator si/sau terte parti, ca urmare a vizitei sau utilizarii acestui website.

Informatiile publicate pe acest website sunt oferite numai in scop informativ. Prin urmare, in decizia dumneavoastra, sau in actiunile pe care le intreprindeti, nu trebuie sa va bazati numai pe informatiile publicate pe acest website. Informatiile publicate pe acest website nu trebuie considerate ca fiind un sfat medical sau o recomandare de orice fel. Daca este cazul, va recomandam si va incurajam sa solicitati un sfat medical sau o recomandare de la un profesionist calificat, dupa caz, in legatura cu orice aspect (specific) din continutul acestui website.

Puteti descarca continutul acestui website in scopuri necomerciale.Reproducerea sau modificarea ulterioara a acestui continut, fara permisiunea scrisa si prealabila a ALVOGEN, nu este permisa.

Acest website poate furniza link-uri catre sau referinte la alte website-uri. ALVOGEN nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestora si nu este raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii si/sau vatamari care rezulta din continutul sau folosinta acestora. Legaturile catre alte website-uri sunt furnizate numai ca o comoditate pentru utilizatorii acestui website.

Marcile inregistrate, marcile de servicii si denumirile comerciale afisate in acest website sunt protejate si nu pot fi utilizate fara autorizarea scrisa prealabila din partea ALVOGEN.

ALVOGEN poate modifica oricand informatiile de pe acest website, fara notificare prealabila.

ALVOGEN nu se angajeaza sa actualizeze aceste informatii.

Orice revendicari legale care rezulta din utilizarea website-ului ALVOGEN vor fi interpretate in conformitate cu legile internationale.