Despre noi

/Despre noi
Despre noi2019-03-11T17:38:13+00:00

Compania Alvogen este prezenta pe piata farmaceutica din Romania de la începutul anului 2010, axandu-se initial pe activitati de marketing si vanzari pentru produsele nou lansate ale companiei. In decembrie 2012, Alvogen achizitioneaza cel mai mare producator roman independent de medicamente generice: Labormed.

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important catre obiectivul sau de a deveni o companie de top-5 in industria globala a medicamentelor generice, pana in 2020. In urma achizitiei, atat Alvogen cat si Labormed beneficiaza de o crestere importanta a portofoliului de produse si a ariei geografice de acoperire.

Labormed Alvogen, noua entitate astfel formata, este centrul de excelenta al Grupului in Europa Centrala si de Est si servește ca sediu central Alvogen in regiune. Biroul din Romania constituie baza de productie, cercetare-dezvoltare, vanzari si marketing pentru intreaga regiune.

Ca parte a echipei Alvogen, ne straduim constant sa facem diferenta atat in activitatea noastra profesionala, cat si în comunitatile in care traim si lucram.

Responsabilitatea corporativa derivă din valorile noastre organizationale, ca parte a unui angajament coerent fata de comunitate, clienti, mediu, angajati si parteneri de afaceri. Este modul nostru de a dovedi ca suntem un partener de incredere pentru comunitatea in care ne desfasurasm activitatea.

Sub umbrela A Better Planet, Alvogen si-a propus sa sprijine initiative care raspund nevoilor comunitatilor, atat la nivel global, cat si la nivel local, in fiecare tara în care compania este prezenta.

Alvogen sprijina in mod activ o serie intreaga de actiuni si proiecte care se concentreaza, in principal, pe trei piloni:

  • EDUCATIE: alaturi de UNICEF si Crucea Rosie, la nivel global, si de diverse asociatii si ONG-uri locale, oferim o sansa la educatie copiilor din comunitatile defavorizate.
  • PROGRAME LOCALE: ”Think global, act local” este indemnul de a avea in vedere starea de bine a intregii planete si de a lua masuri in propriile comunitati si orase.
  • AJUTOR IMEDIAT: in cazul unui dezastru natural sau a unei situatii critice neprevazute se cere o reactie rapida, de aceea sprijinim, in masura posibilului, eforturile imediate de ajutorare.