Gama Eubiotic

EUBIOTIC® capsule este o combinaţie de două tulpini bacteriene benefice (tulpina BB-12® a Bifidobacterium animalis și tulpina LA-5® a Lactobacillus acidophilus).
Se recomandă administrarea EUBIOTIC® la 2-3 ore după administrarea antibioticului, pe toată durata antibioterapiei și după.
Produsul este destinat adulţilor și copiilor de peste 6 ani.
Eubiotic Imunoflu combină într-o formulă nouă culturi vii de lactobacili și bifidobacterii benefice pentru organism, intens studiate, cu Vitamina D, Vitamina C și Zinc.
Vitamina D, Vitamina C și Zinc din compoziția Eubiotic ImunoFlu contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.
Produsul este destinat adulţilor.
Eubiotic Baby® picături conţine culturi lactice vii selecţionate din cele mai bine documentate ştiinţific tulpini de Lactobacillus rhamnosus LGG® şi Bifidobacterium BB-12® pe populaţii reprezentate de sugari şi copii mici.
Eubiotic Baby® picături este recomandat în situaţiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, cum ar fi cazurile de diaree produsă de consumul de antibiotice și agenți patogeni: virusuri, bacterii, paraziți.
Produsul este destinat copiilor încă din prima zi de viață, precum și femeilor însărcinate și a celor care alăptează.
Eubiotic Baby® Sticks conține o combinaţie de culturi lactice standardizate vii (Bifidobacterium BB-12®, Lactobacillus L.casei 431®, Streptococcus thermophilus TH-4®), ce suplimentează flora intestinală naturală.
Eubiotic Baby® este recomandat în situaţiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, în cazul tulburărilor de tranzit intestinal şi/sau al folosirii de antibiotice.
Recomandat copiilor începând cu vârsta de 1 an.