PROSPECT EUBIOTIC BABY PICĂTURI

Eubiotic Baby picături

Supliment alimentar

Suspensie orală

Microflora intestinală este alcătuită din peste 500 de specii diferite de bacterii, indispensabile pentru funcţionarea tractului digestiv şi a funcţiei imunitare, având un rol important pentru menţinerea sănătăţii întregului organism, la baza efectelor benefice fiind relaţia simbiotică între microflora intestinală/microbiom şi organismul-gazdă. 

La naştere, tractul gastrointestinal şi sistemul imun sunt imature, colonizarea cu bacterii realizându-se după acest moment. În anumite condiţii, cum ar fi: tratamentele cu antibiotice, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, schimbarea dietei, ţinerea unor diete nepotrivite pot apărea dezechilibre în flora intestinală care se manifestă prin tulburări gastro-intestinale precum: diaree, colici, constipaţie sau scăderea imunităţii organismului, ceea ce poate avea ca efecte, printre altele, apariţia alergiilor şi a erupţiilor cutanate.

Ce este şi cum se utilizează Eubiotic Baby picături

Eubiotic Baby picături conţine culturi lactice vii selecţionate din cele mai bine documentate ştiinţific tulpini de Lactobacillus rhamnosus LGG şi Bifidobacterium BB-12 pe populaţii reprezentate de sugari şi copii mici.

Lactobacilus rhamnosus este cea mai documentată bacterie probiotică din lume, peste 1000 de publicaţii ştiinţifice şi 300 de studii clinice demonstrându-i beneficiile în regenerarea florei intestinale.

Bifidobacterium BB-12 este principala tulpină probiotică din tubul digestiv al copiilor mici şi al sugarilor, ea regăsindu-se în laptele matern. Studiile pe populaţia pediatrică demonstrează beneficiile acestei tulpini în tulburările gastro-intestinale.

Eubiotic Baby picături este recomandat în situaţiile în care este necesară regenerarea florei intestinale, cum ar fi cazurile de diaree cauzată de folosirea de antibiotice, virusuri, bacterii sau paraziţi, sau pentru ameliorarea colicilor. 

Doze şi mod de utilizare:

Este necesar să se administreze 6 picături de Eubiotic Baby picături zilnic, în doză unică, pe toată durata manifestării simptomelor. O doză conţine 1 miliard bacterii lactice vii.

Eubiotic Baby picături poate fi administrat copiilor sănătoşi încă din prima zi de viaţă, precum şi femeilor însărcinate, celor care alăptează şi adulţilor sănătoşi.

Eubiotic Baby picături se poate administra fie ca atare, cu linguriţa, fie împreună cu alimente sau lichide (fără ca acestea să fie fierbinţi pentru a nu afecta culturile lactice vii). Eubiotic Baby picături nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor cu care sunt amestecate.

În cazul în care produsul se administrează pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomandă administrarea Eubiotic Baby picături la un interval de 3 ore după administrarea acestora şi încă o săptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.

A se agita bine înainte de utilizare.

Precauţii necesare înainte de utilizarea produsului:

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

A nu se lăsă la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Condiţii de păstrare:

A se păstra la o temperatura care să nu depăşească 25°C.

Ţineţi flaconul bine închis între utilizări. Conţinutul flaconului va fi utilizat în 4 săptămâni de la prima deschidere a acestuia.

Nu utilizaţi Eubiotic Baby picături după data de expirare înscripționată pe ambalaj.

Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizarea produsului: 

Cereţi sfatul specialistului înainte de a utiliza Eubiotic Baby picături în următoarele situaţii:

  • febră, scaune cu sânge/mucus, dureri abdominale intense sau diaree care persistă mai mult de 2 zile;
  • boli cronice sau imunitate foarte scăzută;
  • intoleranţă la glucide, deoarece produsul conţine zahăr;

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă sensibilitate la oricare dintre componente.

Ingrediente:

Ulei de floarea soarelui cu conţinut ridicat de acid oleic (cu adaos de DL-alfa-tocoferol (E307) şi acid citric (E330)) (agent de încărcare), Lactobacillus rhamnosus LGG#, Bifidobacterium animalis subsp. lactis BB-12# (# în bază de  zahăr, maltodextrină, ascorbat de sodiu).

Producător: Chr. HANSEN A/S, Danemarca

Deţinător notificare: Labormed Pharma SA, Bd. Theodor Pallady nr. 44B, Sector 3, Bucureşti, România