Întrebări Frecvente

Când se ia Eubiotic, înainte sau după antibiotic?

În cazul în care sunteți sub tratament cu antibiotice, se recomandă administrarea Eubiotic® la 3 ore după antibiotic.

EUBIOTIC CAPSULE – În cazul în care sunteți sub tratament cu antibiotice se recomandă administrarea Eubiotic® la 2-3 ore după acestea. Se recomandă continuarea administrarii de  Eubiotic® timp de 7 – 20 zile după întreruperea administrării de antibiotic.

EUBIOTIC FORTE – În cazul în care sunteți sub tratament cu antibiotice se recomandă administrarea Eubiotic® Forte la 2-3 ore după acestea. Se recomandă continuarea administrarii de Eubiotic® Forte timp de 5 zile după întreruperea administrării de antibiotic.

EUBIOTIC BABY PICATURI – În cazul în care produsul se administrează pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomandă administrarea Eubiotic® Baby picături la un interval de 3 ore după administrarea acestora şi înca o saptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.

EUBIOTIC BABY STICK – În cazul în care sunteţi sub tratament cu antibiotice, se recomandă administrarea Eubiotic® Baby la 3 ore după acestea şi încă o săptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.