Întrebări Frecvente

Cum se administrează Eubiotic?

EUBIOTIC® CAPSULE

Este recomandat copiilor de peste 6 ani și adulților.

Utilizare:  1-2 capsule EUBIOTIC® zilnic, cu o cantitate suficientă de lichid aflat la temperatura camerei, preferabil în timpul mesei.

În cazul în care sunteți sub tratament cu antibiotice se recomandă administrarea EUBIOTIC® la 2-3 ore după acestea. Se recomandă continuarea administrarii de  EUBIOTIC® timp de 7 – 20 zile după întreruperea administrării de antibiotic.

 

EUBIOTIC® FORTE

1 capsulă Eubiotic® Forte pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid aflat la temperatura camerei, timp de 10-15 zile.

 

EUBIOTIC IMUNOFLU

Doza recomandată: Adulți: 1 comprimat masticabil pe zi,  de preferință imediat după masă. Comprimatele pot fi luate cu un pahar cu apă sau mestecate.

 

EUBIOTIC BABY PICATURI

Doze şi mod de utilizare: Este necesar să se administreze 6 picături de Eubiotic Baby picături zilnic, în doza unică, pe toată durata manifestării simptomelor. O doză conţine 1 miliard bacterii lactice vii.

Eubiotic Baby picături poate fi administrat copiilor sănătoşi încă din prima zi de viaţă, precum şi femeilor însărcinate, a celor care alăptează şi adulţilor sănătoşi.

Eubiotic Baby picături se poate administra fie ca atare, cu linguriţa, fie împreună cu alimente sau lichide (fără ca acestea să fie fierbinţi pentru a nu afecta culturile lactice vii). Eubiotic Baby picături nu schimbă gustul alimentelor sau băuturilor cu care sunt amestecate.

În cazul în care produsul se administrează pentru compensarea efectelor adverse ale antibioticelor, se recomandă administrarea Eubiotic Baby picături la un interval de 3 ore după administrarea acestora şi înca o saptămână după terminarea tratamentului cu antibiotic.

A se agita bine înainte de utilizare.

 

EUBIOTIC BABY STICK

Utilizare:  1 stick pe zi. Recomandat copiilor de peste un an.

Produsul se poate administra fie ca atare, fie împreună cu alimente sau lichide (fără ca acestea să fie fierbinţi, pentru a nu afecta culturile lactice).